Taal: 

Plaatsing van de rekstok, klimrek, duikelrek


Standaard is een rekstok uitgevoerd met staanders die minimaal 40 cm langer zijn dan de bestelde hoogte. Deze overlengte dient voor de stabiliteit van het toestel. Door de rekstok, met deze overlengte + hoogte van de voeting in te graven, bevinden bovendien de verankeringen zich ruim onder de grond, waardoor er geen risico bestaat dat kinderen zich hieraan bezeren. Een speeltoestel van Rekstok.nl is vrij eenvoudig zelf te plaatsen:

Stalen grondplaten (zie ook accessoires)
Met behulp van de Stalen gegalvaniseerde grondplaten is het slechts een kwestie van ingraven en de rekstok d.m.v. de meegeleverde moeren erop vast te zetten. Deze platen zijn in drie maten verkrijgbaar, afhankelijk van het type rekstok en de hoogte. Bij bestellen van een rekstok dient te worden aangegeven als u gebruik wilt maken van de grondplaten, zodat het rek geleverd wordt met speciale voetaansluitingen. Zie voor meer informatie over de grondplaten het assortiment.

Voetaansluiting met en zonder betonnen voeting
Het alternatief is zelf beton storten: het enige wat u nodig heeft is een paar stokjes, een schep of spade, een grote emmer en kant-en-klaar beton. Dit is te krijgen in alle doe-het-zelf-zaken en bouwmarkten.

Een uitgebreide handleiding hoe de rekstokken van Rekstok.nl veilig, stevig en netjes geplaatst moeten worden, wordt conform de CE-markering meegeleverd bij uw bestelling.

Uiteraard kan Rekstok.nl de levering en plaatsing voor u verzorgen. Vraag naar de mogelijkheden via het contactformulier of bel 06-4507 1117